Top seriale vechi care încă mai sunt difuzate

Daca Riverdale si Elite sunt serialele tale preferate, va trebui sa mai ai putina rabdare pana sa le vezi pe aceasta lista. Pentru ca un lucru e sigur- nu sunt cele mai vechi seriale care inca mai sunt difuzate. Iata deci o lista cu cele mai vechi seriale care inca mai sunt difuzate. Vei putea deci sa te ocupi mult si bine in materie de bingewatching.

NCIS Avand o multime de variante si de spin-off-uiri, acest serial a ajuns pe ecranele americanelor in anul 2003. Gibbs si trupa sa ii incanta si pasioneaza pe fani cu peste 380 de episoade.

South Park. Sezonul cu numarul 22 din South Park a aparut in luna decembrie 2019. Pe cealalalta parte a Atlanticului, americanii pot urmari deja sezonul cu numarul 23. Si s-au implnit deja 22 de ani de cand Kenny moare in aproape toate episoadele

The Young and The Restless. Un serial indemodabil inca din anul 1973. Unii inca se mai intreaba cum au facut unii telespectatori pentru a intelege toata povestea. Cel mai bine ar fi sa te asezi inainte de a citi cate episoade are acest serial cult-11.800!

The Bold and the Beautiful. Iata un soap opera unde am pierdut numarul casatoriilor, al divorturilor, tradarilor sau mortilor. Aventurile familiei Forrester, Spectra sau Logan, Marone si Spencer sunt retranscrise de peste 32 de ani deja cu un total de 8.000 de episoade.

The Simpsons. Serialele animate au un loc de cinste in acest clasament. Cel mai vechi dintre ele este cu siguranta si cel mai cunoscut. Este vorba despre cel mai iubit serial, chiar daca audientele nu mai sunt ca pe vremuri- The Simpsons. Anul trecut chiar, serialul a batut audientele in ceea ce priveste serialul cu cele mai multe episoade difuzate in prime tine cu peste 600 de episoade la activ.

Law and Order, Special Victims Unit. Sezonul cu nmarul 21 va aparea in anul 2020. Americanii au putut sa urmareasca aventurile lui Olivia Benson inca din primul sezon difuzat din 1999. Cu alte cuvinte, o multime de anchete si de mistere de rezolvat.

Doctor Who. Atentie. Daca ne referim la un serial mai vechi, asta nu inseamna neaparat ca va avea si mai multe episoade. Este si cazul serialului Doctor Who care a debutat in 23 noiembrie 1963 pe BBC One. Daca show-ul englezesc s-a oprit pentru prima data in anul 1989, acesta a fost reluata mai apoi in 2005.

Lasă un răspuns