Top orașe europene de descoperit în 2020

Daca vrei sa descoperi altfel batranul continent in 2020 si daca vrei sa te bucuri de cele mai frumoase peisaje, in acest caz, trebuie sa ajungi in Europa Mediteraneana si de ce nu, cu vaporul. Iata deci care sunt cele mai frumoase orase europene de descoperit.

Pompei. La Pompei se poate ajunge din portul Napoli. Acest vast sit este cu siguranta unul din cele mai tulburatoare din Italia atunci cand vine vorba despre istorie. Pe vremuri era un oras linstit care traia din comert, dar care a fost ingropat in intregime sub cenusa Vezuviului in anul 79. Inca se mai pot vizita aici ruinele templelor, teatrelor sau termelor.

Roma. Cei care au sansa de a vizita Mediterana in croaziera trebuie sa descopere si Roma. Vor acosta in acest caz in Portul Civitavecchia. Aici va trebui sa fie descoperit, bineinteles, Colosseumul, Capela Sixtina, dar si somptuosul parc al vilei Borghesa.

Monaco. Principatul Monaco este un loc unic in Europa. Pentru foarte multi, Monaco inseamna luxul miliardarilor, familia princiara sau marele premiu de Formula 1. Dar inseamna si vechi cartiere cu stradute inguste, muzeele cu traditii din Monaco sau plaja Larvotto.

Badalona. Bine ati venit in Catalonia intr-un loc perfect pentru reincarcarea bateriilor mai ales pe promenada nmaritima din Badalona. Cei mai curiosi pot descoperi aici si situl arheologic de la Cerro de Bosca, un sat care dateaza dinaintea sosirii romanilor aici cu cele mai frumoase vestigii.

Barcelona. O destinatie care a ajuns in ultimii ani sa atraga din ce in ce mai multi turisti. Iar daca vizitam Europa in croaziera trebuie sa descoperim neaparat si Barcelona. Un oras cu 1000 de fete care are un suflet boem, cartiere foarte animate comori artistice si biserici romane. Dar Barcelona inseamna si natura. Combinatia dintre munte si mare formeaza un perfect echilibru aici unde traditia se imbina cu avangarda si cu modernitatea.

Toscana. Toscana este una din cele mai frumoase regiuni din Italia si vizita sa incepe de pe mare, din portul Livourne. Peisajele sale sunt multiple si fata sa se schimba de-a lungul drumului, la fel ca si intr-un film. Coasta si plajele sale lungi cu nisip fin, falezele se imbina cu peisajele viticole si satucurile medievale.

Napoli. Este o destinatie minunata, fara pereche- este intens, foarte colorat cu un suflet adevarat si cu o personalitate proprie. Aici puteti hoinari in voie pentru a descoperi cele mai frumoase locuri si sa luati o pauza in cele mai frumoase cafenele.

Lasă un răspuns