Rochia cu imprimeuri, rochia primăverii 2021

Temperaturile sunt în urcare liberă, soarele sus pe cer de dimineață și ne bine dispune, ora s-a schimbat și ziua este mai lungă… o mulțime de motive cu alte cuvinte să purtăm cele mai frumoase rochii ale primăverii. Printre ele una se remarcă mai mult ca celelalte. Este vorba despre rochia cu imprimeuri.

Rochia cu imprimeuri florale. La fel ca în fiecare primăvară, florile se invită în dressingul nostru și invadează cele mai frumoase modele de rochii. Fie ele aplicate, fie ele brodate, fie ele în culori vii sau nuanțe pastelate, florile arată minunat pe rochiile lungi și fluide în stil gipsy, pe cele mai scurte și sexy.

Rochia cu dungi. O altă tendință must have a primăverii este rochia cu dungi. Fine sau XXL, verticale sau orizontale, simple sau multicolore, dungile arată minunat pe rochiile estivale. Cu un blazer uni în nuanțe clasice sau pastelate și alături de o poșetă, chiar și de o pălărie, vei obține cel mia frumos look.

Rochia cu buline, cea mai elegantă. O valoare sigură atunci când vine vorba despre motive feminine, bulinele sunt un simbol al eleganței. O rochie cu buline te va ajuta să fii cea mai șic și mai glamour. versiune clasică, șic, buline mari, buline foarte mari, buline mici, în alb și negru ai de unde alege.

Rochia cu un look etnic. Lungă sau scurtă, rochia cu un look etnic te va ajuta să călătorești până în capătul lumii. Motivele etnice precum navajo sau wax fac parte din tendințele sezonului primăvară-vară 2021. Vin cu un plus de originalitate pentru toate ținutele tale, sunt cele mai colorate și pline de veselie.

Rochiile cu imprimeurile sunt rochiile care te vor ajuta să faci senzație în primăvara sau în vara anului 2021. Ești gata să mergi la shopping să îți îmbogățești dressingul cu cele mai frumoase rochii?

Lasă un răspuns