Primăvara trebuie să îți dezgoleși umerii

Posted by

Nu trebuie să faci prea multe în primăvara anului 2021 pentru a fi cea mai sexy și cea mai feminină. Este de ajuns dacă alegi să porți un top cu umerii dezgoliți, adică unul cu efect Bardot.

Feminin, frivol, sofisticat și glamour, topul Bardot face parte din acele piese vestimentare care se poartă minunat atât primăvara cât și vara. Este cel care te va ajuta să te dezvălui cu finețe și eleganță.

Topul Bardot este cel care te va ajuta să ai cea mai frumoasă alură retro sixties. Un top care a fost ignorat foarte multă vreme în detrimentul celor cropped sau loose dar unul care se va înțelege de minune cu bustierele în stil nineties dar care va fi în pool position atunci când vine vorba despre a devenit cel mai bun aliat al tău.

Nu știi cum se poartă? Ia notițe.

Un look casual. Dacă vrei să îmbini de minune stilul nineties cu cel sixties, poartă topul Bardot cu o pereche de blugi mom. Dacă vei mai purta la ținută o pereche de espadrile și o geantă mini vei obține un look casual perfect. Topul Bardot se poate purta și la o salopetă de blugi.

Un look boem. Adeptele fustelor fluide pot purta topul Bardot la cele mai frumoase ținute boeme. Arată de minune și cu o fustă plisată. Vei obține un look boem dar sofisticat în același timp.

Un look de femme fatale. Topul cu umerii dezgoliți se poate purta și seara pentru a testa limitele sex- appealului tău. Alături de piele, de pantalonii skinny sau de cei mai frumoși pantofi eleganți vei face senzație cu siguranță.

Alege și un top navy pentru a fi cea mai trendy pe care să îl porți la panaloni negri sau albi și la cei mai colorați pantofi.

De volănașe ce zici? Alături de blugi boyfriend vei obține cel mai frumos look casual.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *