Pantalonii Palazzo sunt cei mai în vogă!

Largi, impertinenți și pur și simplu, extra, pantalonii palazzo cei mai frumoși pantaloni ai stilului seventies, revin în forță în acest sezon. Sunt foarte originali dar asta nu înseamnă că sunt greu de purtat și de accesorizat.

Nu știi încă, dar în primăvara-vara anului 2021, pantalonii palazzo pot deveni cei mai buni prieteni ai tăi. Cu talie înaltă sunt cei care îți vor sublima silueta. Largi, sunt cei care te vor ajuta să ai o siluetă de vis, fie că ești mai înaltă, fie că ești mai mică de statură. Sunt fluizi, deci extrem de confortabili. Sunt și foarte trendy, deci nu ai nici un motiv să nu îi adori. Mai rămâne de aflat cum trebuie să îi porți.

Pantalonii palazzo au apărut pe scena modei în anii 1930 dar au devenit foarte în vogă abia în 1970, când actrițele epocii, Greta Garbo sau Marlene Dietrich au început să îi poarte. În zilele noastre sunt peste tot și se adaptează oricărui stil, fiind adevărați cameleoni când vine vorba despre modă.

Adoptă un stil boem. Dacă ești adepta unui look relaxant, casual sau de inspirație etnică, poartă pantalonii palazzo în versiune boemă. Singura regulă de respectat? Să îi alegi cu motive. Motive etnice, florale, exotice, grafice… ai de unde alege. Alături de o bluză mai fluidă și în culori neutre va arăta cel mai bine. Sandalele cu toc pot completa de minune ținuta.

Versiune boyish. Largi și fluizi, pantalonii palazzo sunt cea mai bună idee atunci când vine vorba despre un look boyish și despre îmbinarea stilurilor. O culoare neutra precum kaki, bleumarin., gri sau negru va arăta de minune alături de un sacou de costum, de accesorii minimaliste și de pantofi cu toc.

Pantalonii palazzo pentru a ieși seara în oraș. Vei fi cea mai glamour alături de pantalonii palazzo din mătase și de o cămașă mai fluidă, ușor transparentă.

Lasă un răspuns