Lucruri importante despre Android Pie

Android Pie este perfect pe unele telefoane, acesta pastrand acelasi design cu cel pe care l-am vazut pe Android Lollipop. El aduce insa si niste slefuiri la nivel vizual, dar si functionalitati mai noi, de care este posibil sa fiti interesati. Folosindu-l alaturi de un telefon premiu, veti vedea ca totul va merge fara nici un fel de problema.

Google a creat un sistem de navigare prin gesturi, acelasi sitem pe care il intalnim si la Apple, acesta fiind asemanator cu cel introdus de Apple cu iPhone X. Pe telefoanele cu Android Pie avem un sistem de navigare ce pare mai simplu, dar si mai intuitiv de foloisit. Pentru a ajunge acasa, va trebui sa apasati pe centru. Un gest de navigare destul de interesant si usor de folosit este glisarea degetului in dreapta, lucru ce va va face sa navigati intre aplicatiile deschise.

Android Pie va va permite sa vedeti si cat timp va veti folosi telefonul intr-o saptamana. Veti vedea astfel si cate notificari ati primit si cat timp ati stat pe mail sau in camera telefonului. Va puteti pune si niste limite, de exemplu, de a nu folosi instagramul mai mult de 30 de minute pe zi, Facebook mai mult de o ora si asa mai departe. Autonomia mai buna este o alta caracteristica a Android Pie. Veti avea accees astfel la aplciatiile care va consuma din baterie si veti putea stabili anumite lucruri, astfel incat bateria voastra sa nu se mai consume la fel de repede. Sistemul a devenit astfel mai bun cu administrarea aplicatiilor din background.

Puteti adapta si luminozitatea ecranului in functie de nevoile voastre. Telefonul ar trebui sa invete cand sa creasca luminozitatea si cand sa o lase mai jos, astfel incat autonomia sa fie una cat mai buna. Android Pie mai vine si cu o functie foarte simpla, dar si eleganta in acelasi timp de Do not Disturb. Intorcand telefonul cu fata in jos, nu veti mai fi deranjati de vibratii si sunete. Motorul de cautare a fost mutat in partea de jos, el fiind mai util si mai la indemana. In Google Serach puteti cauta orice, de la contactele pe care le aveti in agenda, cat si la aplicatiile pe care le aveti instalate in telefon. Veti putea cauta chiar si pe net, intr-un mod simplu si intuitiv si veti gasi intr-un timp scurt toate informatiile de care veti avea nevoie.