Galaxy A: Samsung continuă să multiplice modelele în 2020

Samsung tocmai a depus numele a numai putin de 9 modele de smartphone-uri din gama Galaxy A. In 2020, constructorul va fi extrem de prezent pe piata. Coreeanul a multiplicat modelele din gama mid range in 2019 si intentioneaza sa continue aceasta lansare si anul acesta.

La Samsung, anul 2020 se anunta la fel de prolific ca si anul care tocmai s-a scurs. Catalogul constructorului a capatat volum odata cu multiplicarea modelelor din gama Galaxy A, o alegere caracteristica unei schimbari radicale de strategie. Gama premium nu este singura prioritate a constructorului coreean si aceasta decizie s-a dovedit a fi una benefica. Samsung a mai lasat din restrictii si s-a axat si pe clasa de mijloc, s-a adresat si persoanelor cu un buget mai restrans si bine a facut deoarece s-a bucurat de un succes enorm. Acest succes se datoreaza in mare parte telefoanelor din gama mid range. Drept dovada acestui succes stau in special Galaxy A10 si Galaxy A30 care se afla in topul celor mai vandute telefoane in ultimul trimestru al anului 2019 in timp ce Samsung Galaxy S10 si Galaxy Note 10 nici macar nu fac parte din top 10…

Galaxy A12, A22…A92. Samsung rezerva numele mai multor smartphone-uri. Tine-te bine: Galaxy A12, A22, A32, A42, A52, A62, A72, A82 et A92, in total, 9 modele noi. Majoritatea acestor noi telefoane urmeaza sa fie lansate anul viitor insa acesta este un indiciu al faptului ca Samsung isi va mentine cadenta in 2020. A anuntat deja principalele culori din 2019, decembrie odata cu oficializarea modelelor Galaxy A51 si A71 care vor fi lansate in Europa in saptamanile urmatoare.

2-ul de la finalul seriei se potriveste cu 2020 din anul curent. Ramane de vazut daca Samsung va veni cu modificari si in privinta seriei Galaxy S sau Note. Ca urmatoarea generatie de telefoane din seria Galaxy A va purta nume precum Galaxy A41, Galaxy A51, Galaxy A71 și Galaxy A91, stiam deja. Iata ca acum stim cum celebrul constructor coreean urmeaza sa isi denumeasca generatia de dispozitive din gama mid-range care ar trebui sa fie lansata dupa aceasta. Unele din aceste modele sunt deja testate cu Android 10. Va exista si un procesor nou, un Exynos 9630.

Aceste smartphone-uri vor acoperi un spectru larg de pret, Galaxy A12 fiind cel mai abordabil din cele noua telefoane noi si Galaxy A92 cel mai scump. Va amintim ca Galaxy A91 inca se lasa asteptat, inca nu a fost lansat si, conform ultimelor zvonuri, acesta va fi smartphone-ul asteptat sub numele de Galaxy S10 Lite pe unele piete, in special pe vechiul continent.

Lasă un răspuns