Elite: Netflix dezvăluie data lansării sezonului 3

Din familia Netflix, singurul lucru care mai lipsea era…serialul Elite. Serialul dramatic pentru adolescenti de origine spaniola se va reintoarce curand pe Netflix cu sezonul 3 spre marea bucurie a abonatilor. Elevii sic de la liceul privat Las Encinas mai au multe de zis si de facut…

Aviz celor care au devorat intr-o saptamana (sau chiar mai putin, nu va judeca nimeni) sezoanele 1 si 2 ale serialului Elite. Acesta din urma va reveni curand pentru cel putin un nou val de episoade.

Sezonul 3 al serialului Elite confirmat de Netflix. Atunci cand ingredientele sunt bune, chiar excelente, de ce sa schimbi reteta sau sa opresti meniul? Netflix a decis sa mizeze pe un nou sezon in cazul serialului Elite, un serial special conceput pentru adolescenti. Diego Avalos, directorul de programe originale Netflix in Spania a anuntat in timpul unei conferinte de presa ca un sezon 3 al serialului Elite este iminent.

Actorii serialului au postat imagini pe conturile lor oficiale de Instagram cu incheierea filmarilor pentru sezonul 3 incepand cu data de 1 octombrie deja.

Scenariul sezonului 3 al serialului Elite. Este destul de greu sa spunem daca acest nou sezon se va bucura de acelasi succes nebun ca sezoanele precedente insa nu putem decat sa speram ca se va ridica la inaltimea asteptarilor fanilor. Personajul lui Maria Pedraza nu va mai face parte din serial. Jaime Lorente si Miguel Herran, vedetele din serialul La Casa de Papel se vor reintoarce la fel ca Itzan Escamilla, Alvaro Rico, Arón Piper sau Ester Expósito. Dupa o crima comisa in sezonul 1 al serialului, o disparitie a perturbat micuta lume perfecta din Las Encinas in sezonul 2.

In ultimul episod al serialului 2, dupa ce Clara a marturisit ca l-a ajutat pe Pablo sa o ucida pe Marina, Polo revine la liceu, spre mare surprindere a tuturor. Putin in maniera Gossip Girl sau al unui 13 Reasons Why, nu ne indoim de faptul ca realizatorii vor continua sa surprinda abonatii cu acest nou sezon.

Distributia sezonului 3 a serialului Elite. Regasim in distributie unele personaje prezente inca din primul sezon precum Ander si Carla precum si o serie de personaje noi noute cu care am facut cunostinta in sezonul 2 precum Valerio, fratele vitreg al Lucreciei intepretat de Jorge Lopez sau Rebecca intepretata de Claudia Salas. Si vor avea parte de intariri. Netflix a adaugat si in acest sezon o serie de personaje noi – Yeray si Malik care vor fi interpretati de Leiti Sene si Sergio Momo.

Cat despre data difuzarii, Netflix a anuntat ca sezonul 3 urmeaza sa fie disponibil online in integralitate in martie 2020.

Lasă un răspuns