De ce să te uiți la serialul – documentar Last Chance U : Basketball – câteva motive

Disponibil inca de pe de data de 10 martie, acest serial documentar face deja foarte multa lume sa vorbeasca despre el si este deja un « must-see » pe platforma. Ne comunica pasiunea pentru joc, dandu-ne insa in acelasi timp o adevarata lectie de perseverenta si de umilinta in acelasi timp.

Te vei atasa si tu cu siguranta de acesti tineri jucatori si chiar si de antrenorul lor putin cam nebun care impune totusi, respect. Iata deci de ce ar trebui sa te uiti si tu in binge-watching la acest serial documentar fara a mai sta prea mult pe ganduri.

Fanii baschetului nu sunt nici ei lasati deoparte pe Netfix. Gigantul de streaming onoreaza in mod regulat aceasta disciplina pe platforma sa. Are cele mai bune documentare care ne prezinta traseul celor mai mari staruri precum Michael Jordan, Vince Carter sau Tony Parker. Dar are si cele mai bune programe consacrate tinerilor jucatori care evolueaza departe de lumina reflectoarelor.

Abonatii au vazut deja Last Chance U, care are cinci sezoane deja si care este de cinci ani pe platforma. Dupa un asa succes, va aparea un spin-off de la acesta.

Intriga sau povestea ramane aceeasi- vom intra in mediul ultra competitiv de la Junior College. Adica institutii scolare care ii ajuta pe tinerii atleti ca o trambulina intre liceu si studiile scolare mai prestigioase. Daca unii reusesc sa faca acest salt imediat, cu cele mai bune note si cu un cec gros, altii vad in acestea o sansa de redresare sau de revenire, ultima sansa, de unde vine si numele serialului.

Constienti de faptul ca este ultima lor sansa, cei de la East LA College fac orice pentru a se remarca. Dar unii dintre ei vor trebui pur si simplu sa se obisnuiasca cu ideea ca nu sunt pur si simplu destul de buni pentru a deveni profesionisti.

Antrenorul Moasley este mai mult decat un simplu antrenor. Primul care vrea sa ii ajute este fara doar si poate el. Cel care va face totul, absolut totul pentru a-i ajuta. Este un personaj sacru care are drept misiune sa ii ajute pe acesti tineri defavorizati si sa ii ajute sa obtina o bursa pentru un viitor mai bun.

Lasă un răspuns