De ce ar trebui să porți bascheții albi primăvara?

Posted by

Bascheții albi sunt cei mai în vogă în noul sezon primăvară-vară 2021. Nu ai cum să îi ignori. De ce ar trebui să îi achiziționezi și mai ales de ce să îi porți în această primăvară? Iată câteva motive care să te convingă.

Veritabli it shoes atunci când vine vorba despre fashioniste sau ginta feminină, bascheții albi sunt foarte ușor de purtat, sunt trendy și au mai multe avantaje atunci când vine vorba despre femeile moderne. Dacă nu te-am convins încă, citește în continuare.

Bascheții albi se potrivesc cu toate ținutele tale. Acum câțiva ani, bascheții au părăsit dressingul sportivelor pentru a invada ținutele fashionistelor din viața de zi cu zi. Mai întâi au fost purtate doar cu blugi sau cu pantaloni dar mai nou se pot purta și cu unele ținute mult mai feminine. Fuste, rochii sau pantaloni scurți… bascheții albi sunt cei care te vor ajuta să ai o alură casual și gtrendy.

Bascheții albi se pot purta chiar și la birou. Atenție însă. Sunt tolerați doar dacă respecți unele reguli atunci când vine vorba despre alegerea pieselor vestimentare. O pereche de pantaloni cu o lungime 7/8, o cămașă albă și o geacă de piele arată cel mai bine alături de bascheții albi. Un look primăvăratic perfect pentru care vei fi cu siguranță invidiată.

Bascheții albi sunt foarte confortabili. În fine bascheții mai au încă o calitate cu care toată lumea este de acord: confortul. Sunt supli, lejeri și te ajută să a un look trendy, cool, dar confortabil. Fie că vrei să ieși cu prietenii tăi sera, să hoinărești în week-end sau să mergi la shopping, te vor însoți în toate aventurile tale.

Dar chiar dacă bascheții albi sunt foarte trendy, asta nu înseamnă că nu poți să îi alegi cu unele detalii originale. Detalii aurii, argintii șireturi colorate… ai de unde alege.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *