Cum se poartă blugii deșirați cu stil?

Posted by

Cu siguranță că toate fashionistele înrăite au măcar o pereche de blugi deșirați în dressing. Sunt un aliat de preț al zilelor mai frumoase de vară, foarte polivalenți, sunt cei care merg de minune atât cu un look casual, cât și cu unul șic sau foarte feminin. Iată câteva idei de ținute pentru a purta blugii deșirați cu stil.

Versiune casual șic. Blugii deșirați sunt casual și sexy dar pot să fie și cei mai trendy. Alături de un top mai lejer care să îți dezvăluie umerii, de o pereche de sandale, un trenci clasic și de o pereche de ochelari rotunzi foarte futuriști, blugii deșirați devin foarte cool.

Blugii deșirați în versiune street. Blugii deșirați sunt un veritabil must have pentru un minunat look street. Îi poți îndoi puțin jos pentru a -ți pune în valoare gleznele și pentru a sublima o pereche de bascheți. Un top cu franjuri pentru un plus de feminitate, o geacă parka în nuanțe de pastel în caz de furtună de primăvară și gata, ai cel mai frumos look cu putință. Micul detaliu care va face diferența- o geantă tip ghiozdan care va veni cu cel mai cool look cu putință.

Blugii deșirați, versiune parisian șic. Pentru a merge la muncă sau pur și simplu pentru a hoinări prin oraș, blugii deșirați sunt cea mai bună idee. Merg de minune cu un look parisian șic. O cămașă frumoasă, în nuanțe de albastru serenity sau de rose quartz, o curea neagră și o pereche de sandale cu toc și magia operează. Completează ținuta cu cea mai frumoasă geantă tip cabas pentru a fi cea mai elegantă, discretă și pentru a avea o ținută cu mult bun gust.

Pentru un minunat look de working girl, blugii deșirați arată minunat alături de un kimono de mătase și de o pereche de blugi în nuanțe de argintiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *