Cele mai frumoase topuri ale primăverii 2021

Posted by

Atunci când zilele frumoase de primăvară sau de vară își fac timid apariția, adorăm să purtăm cele mai frumoase topuri alături de gecile trendy ale noului sezon.

La fel ca în fiecare sezon va trebui să te bazezi ca de obicei pe unele piese vestimentare de bază, clasice, esențiale din dressing precum cămașa albă, bluzele cu mâneci trei sferturi sau topurile în dungi dar și pe cele mai frumoase noutăți. Iată însă care sunt cele mai în vogă noutăți ale sezonului.

Modele clasice regândite. Clasica bluză albă și eterna cămașă de blugi sunt și în acest sezon nou de bon ton. Le poți purta în versiunea lor mai simplă sau mai minimalistă sau într-o versiune mai originală cu imprimeuri sau detalii mai funky. Topurile ajurate sau croșetate sunt și ele cele mai în vogă în acest sezon nou plasat sub semnul unui look seventies sau boem.

Imprimeurile, un must have al sezonului. Dacă în ceea ce privește croielile sau modelele, nu există prea multe noutăți. În ceea ce privește motivele, vei avea de unde alege. Dungile de tot felul și de toate culorile sunt un must have. Bluzile navy sunt bineînțeles un adevărat must have, dar nu numai. Dungile nu mai sunt doar în alb și negru sau doar în alb și roșu. Sunt tot mai colorate și mai psychedelice. Motivele geometrice, aztece, florale sau bulinele arată și ele foarte bine pe cele mai frumoase topuri ale primăverii.

Imprimeurile mai originale sau mai fun precum pisicile, eroii de desene animate sau fructele sunt la fel de trendy.

Moda ține de cele mai frumoase detalii. Decolteul este cel mai important. Un model must have? Cel pus în valoare de cordoane, de șireturi…. Dar și topurile puse în valoare de fundițe, de nasturi în spate, de un guler în altă culoare … micile detalii sunt cele care te vor ajuta să fii unică.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *