Cele mai frumoase modele de rochii pentru noul sezon

Rochia este piesa vestimentară indispensabilă din orice dressing de fashionistă înrăită. Este cea care te ajută să fii cea mai feminină și care este cel mai de preț aliat al tău atunci când vine vorba despre cele mai frumoase ținute indiferent de sezon. Dacă vrei să știi care sunt cele mai frumoase modele de rochii ale noului sezon primăvară – vară 2021, citește acest articol.

Dacă și gusturile tale sunt la fel de ezitante și de schimbătoare ca și vremea de afară, trebuie să știi că ai de ales între o mulțime de modele de rochii, unele mai frumoase ca celelalte. Poți purta indemodabila rochie neagră dacă ai un look mai clasic sau rochița albă care anunță deja timpul frumos de afară. Dar cele mai forte stiluri ale noului sezon sunt cele navy, boem sau etnic.

Rochiile etnice sunt cele mai sic. Spiritul etnic invadează încă o dată dressingul tuturor fashionistelor înrăite pentru cele mai frumoase ținute cu putință. Garderoba ta te va duce cu gândul la libertate, la evaziune, la exotism… alege deci să porți rochii cu un imprimeu animalier, cu un imprimeu aztec, cu cordoane, cu pompoane colorate, care îți vor conferi un look șic în orice circumstanțe. Detaliile tribale sau tot felul de alte detalii colorate sau exotice vor arăta cel mai bine alături de bijuteriile XXL.

Cel mai special model de rochie în tendințe este cu siguranță cel care te va face să te simți ca și o adevărată Pocahontas. Este vorba despre rochia din piele suede în nuanțe de camel, de bej sau de maro călduros. Sau cele cu un model mai citadin în nuanțe de roz pudrat sau nuanțe de pasteluri dulci, lungi, fluide, cu un imprimeu mai enigmatic și foarte șic.

Adoptă spiritul boem. Rochiile cu un stil folk te vor face să fii cea mai frumoasă și să fii cea mai încrezătoare. Rochiile lungi cu motive colorate sau rochiile tip cămașă din blugi sunt cele care îți vor conferi un look boem fără prea multe eforturi. Care este însă detaliul care va face diferența în acest sezon? Umerii dezgoliți care sunt cei mai senzuali. În plus, broderiile sunt cele mai feminine și cele mai senzuale în noul sezon.

Rochiile în stil navy. Stilul navy este un adevărat must have în noul sezon. Dungile și imprimeurile simbolice sunt cele care te vor face să fii cea mai frumoasă. Dungi în alb și albastru, roșu chiar, motive precum ancora, bonetă de marinar… vei avea de unde alege.

O mulțime de modele de rochii minunate care te vor ajuta să îți exprimi originalitatea.

Lasă un răspuns