Cele mai frumoase genți cu bandulieră ale primăverii

Posted by

Fie ele dreptunghiulare, pătrate, tip bucket sau mini, gențile cu bandulieră sunt cele mai frumoase în această primăvară.

Purtate pe umăr sau pe diagonală, ai de unde alege între cele mai frumoase modele. Ai nevoie de inspiratie? Iată care sunt cele mai frumoase modele ale sezonului.

O geantă neagră cu un model matlasat. Dacă vrei să mizezi pe modele clasice și să mizezi pe un total look negru, cu un model de geantă cu bandulieră mini și cu lănțisor auriu nu ai cum să dai greș. Este un model șic, glamour, elegant, care îți va pune ținutele în valoare.

O geantă cu franjuri. Va fi cea mai bună idee pentru a-ți accesoriza toate ținutele estivale. Dacă vrei un look boem șic alege o geantă cu bandulieră din piele suede, în nuanțe de verde kaki cu franjuri și detalii împletite. Ideală pentru zilele însorite de vară.

Un model pătrat. O geantă cu bandulieră pătrată purtată pe umăr arată de minune alături de un total look negru cu accente rock. Cea mai practică pentru a merge la shopping.

O geantă în nuanțe pastelate. Nuanțele pastelate sunt cele mai în vogă în acest sezon. Nu numai pe haine ci și pe accesorii. O geantă mică dreptunghiulară în nuanțe de roz pastelat îți va pune cel mai bine în valoare ținutele cu imprimeuri de tot felul.

O geantă în nuanțe de albastru electric. Cu cele mai frumoase detalii împletite, o geantă în nuanțe de albastru electric este cea care te va pune în valoare cel mai bine atunci când porți o salopetă sau o rochie cu imprimeuri florale.

O geantă cu imprimeuri piton. O geantă în nuanțe de galben și de alb va face toată diferența. Îți va pune cel mai bine în valoare o ținută compusă din o fustă neagră și un top alb.

Pe care o vei alege?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *