Awake: a apărut primul trailer pentru filmul SF Netflix cu Gina Rodriguez

Aviz insomniacilor!

Netflix a dezvaluit trailerul filmului Awake, un film science-fiction in care umanitatea se trezeste privata de somn. In acest film catastrofa Gina Rodriguez sa incerca sa scape din aceasta situatie impreuna cu fiica sa care este singura care reuseste sa doarma. De descoperit incepand cu 9 iunie pe Netflix.

O drama umana intr-un film science fiction

Dupa ce o catastrofa a privat umanitatea de toate aparatele electronice si de somn, lumea este brusc scufundata in haos. Iata subiectul filmului Awake, o drama science fiction realizata de Mark Raso, propus de Netflix abonatilor sai. O drama care urmareste viata lui Jill, un fost soldat care acum locuieste impreuna cu fiica sa. Aceasta din urma este cheia ca lumea sa redevina ce a fost.

Trailerul este dezvaluit de platforma de streaming si ne putem astepta la un film extrem de tensionat. Realizatorul se bucura de un film reusit deoarece a decis sa isi centreze filmul asupra umanitatii, imaginandu-si consecintele unei privari de somn generalizate. Astfel, vedem cum multe personaje din film devin nebune, agresive, in timp ce un pumn de oameni cauta solutiile. In plus, faptul ca doar fiica lui Jill este capabila sa doarma pune in egala masura o multime de intrebari. In unele cazuri este nevoie de un sacrificiu pentru gasirea unui remediu.

Din distributia filmului face parte Gina Rodriguez, o actrita devenita celebra datorita serialulului Jane The Virgin. A mai jucat in Miss Bala si in Kajillionaire.

In rolurile secundare, de mentionat este prezenta lui Jennifer Jason Leigh si Barry Pepper. Fiica lui Jill este interpretata de Ariana Greenblatt pe care o vedem din ce in ce mai des pe marile ecrane. Ea este cea care o interpreta pe Gamora, copilul din Avengers, Infinity War. Recent am mai putut-o vedea in Love and Monsters pe Netflix in rolul lui Minnow.

Lasă un răspuns