Tu cât de frumoasă te simți? cat-de-frumoasa-te-simti Full view

Tu cât de frumoasă te simți?

Tu cât de frumoasă te simți?

Când mă uit în ochii lui mă simt cea mai frumoasă femeie, însă când mă uit în oglindă, îmi văd fiecare imperfecțiune. Văd straturile de grăsime de pe burtă, colăceii de pe coapse, celulita de pe fund, sânii ușor lăsați, punctele negre de pe față, cearcănele de la ochi, pungile de sub ochi, cele câteva fire de păr alb, ridurile din colțurile ochilor. Pielea nu mai este la fel de fină și luminoasă ca altă dată, nu mai mă bucur de suplețea de acum zece ani, însă sunt norocoasă că iubesc și sunt iubită așa cum sunt, chiar dacă mă apucă plânsul când îmi văd imaginea în oglindă.

Sunt femeie și oricât de puternică m-aș considera, chiar dacă stima mea de sine este sănătoasă și solidă, nu pot să nu văd cele câteva imperfecțiuni fizice și, de ce să nu recunosc, mi-ar plăcea să corectez, pe cât posibil, toate aceste minusuri care vin la pachet odată cu vârsta.

Dacă ai bani și privilegiul de a intra într-o clinică estetică București, toate se pot rezolva. Sigur, nu aș exagera, nu știu dacă mi-aș pune silicoane în sâni sau botox în buze, deși mi-ar sta bine cu un zâmbet mai plin și un piept mai ferm, însă de celulită mi-ar plăcea teribil de mult să scap. Celulita este una din cele mai mari pedepse cu care femeile de toate vârstele se confruntă de-a lungul vieții. Știați că 9 din 10 femei au celulită?

Sunt femeie și oricât de inteligentă, puternică și de succes aș fi, îmi doresc să fiu și frumoasă. Am nevoie să fie frumoasă în primul rând pentru mine. Doar simțindu-mă frumoasă pot avea impresia că întreaga lume îmi aparține. Altfel sunt ușor stângace, ușor nesigură. Sexualitatea și frumusețea sunt calități de care ne folosim cu mare plăcere.

Laudă-mă că sunt deșteaptă și minunată, însă îmi crește inima dacă-mi spui că sunt frumoasă. Vine o vreme când tinerețea și frumusețea sunt mai importante decât inteligența. La tinerețe vrem să fim văzute ca femei puternice și deosebit de istețe, când ajungem la o vârstă vrem să fim recunoscute ca fiind femei frumoase și cu importante realizări. Ce ți-e și cu timpul. Cât ne schimbă pe noi, femeile. Nu sapă doar în carnea noastră, ci și în mentalitatea noastră. Așadar, te rog să mă vezi nu doar cu ochii sufletului, privește-mă și cu ochii minții și ai trupului. Vreau să fiu văzută ca un întreg.

tratament-anticelulitic

Ei bine, un lucru e cert, frumusețea femeii nu este importantă doar pentru bărbați, este importantă mai ales pentru noi, femeile, pentru a ne simți complete și pentru a ne trăi viețile fără rețineri, fără teamă, fără stângăcii și fără îndoieli. O femeie frumoasă, care crede despre ea că este atrăgătoare și se iubește, se mândrește cu ea însăși, va avea o personalitate și un comportament pe măsură. Da, poate că trupul nu este la fel de important ca sufletul, însă de ce ne-am neglija? Un suflet deosebit merită să fie găzduit de un corp sănătos și frumos.

Faci parte din categoria femeilor care sunt afectate de celulită? Atunci află că poți urma un tratament celulită, un tratament pentru a înlătura eficient și sigur celulita. Tratamentul anticelulitic cuprinde 10 ședințe care combat celulita și vindecă fără efecte secundare cauzele apariției celulitei. Fiecare sesiune de tratament este personalizată și acționează asupra microcirculației, a țesutului adipos și a țesutului conjunctiv.

Acest proces anticelulitic poate fi realizat în multe clinici sau saloane de înfrumusețare, însă eu v-o recomand pe doamna doctor Saidac Mihaela care are o experiență în practica chirurgicală de peste 22 de ani, care a participat la peste 10 congrese chirurgicale naționale și internaționale și care a efectuat în cei peste 20 de ani de activitate peste 15.000 de intervenții chirurgicale. Așadar, adio celulită, ea nu trebuie să fie o corvoadă pentru nimeni.

Tu cât de frumoasă te simți?

Written by Alina Gheorghe

Bună, numele meu este Alina Gheorghe, sunt născută în '87, locuiesc Buzău și sunt persoană fizică autorizată, blogger și broker de credite bancare RAPIDE! Dacă ți-a plăcut articolul meu, află că scriu și despre educația financiar-bancară, credite bancare, antreprenoriat, blogging, dezvoltare personală și dezvoltare spirituală! Primeşte ultimele articole scrise de mine direct pe email. Îți mulțumesc că ești aici!

Related Articles

%d blogeri au apreciat: