Plan 2016: propria locuință printr-un credit ipotecar Planul de atac, credit ipotecar Full view

Plan 2016: propria locuință printr-un credit ipotecar

2016 poate fi anul în care îți vei putea achiziționa, în sfârșit, PROPRIA LOCUINȚĂ. Specialiștii din domeniul financiar-bancar spun că ai două opțiuni: Programul Guvernamental Prima Casă sau un credit ipotecar (www.avbs.ro/credite/credit-ipotecar).

Nu știi care este cea mai bună opțiune pentru a te vedea la casa ta?! Nu-i nimic! Nimeni nu s-a născut învățat și nici atoateștiutor. Vestea bună pentru tine este că anul 2016 îți oferă o mulțime de soluții de finanțare pentru a îndeplini ceea ce ți-ai propus. Important este să te informezi, să pui la cale un plan de atac și să-l respecți întocmai. Transformă planul în acțiune și acțiunea într-un rezultat uimitor pentru tine și familia ta.

Setează-ți fără teamă obiectivele și cu siguranță vei obține succesul. Îți garantez că se poate! Întotdeauna se vor găsi specialiști care să-ți deschidă căile reușitei. Înainte de a alege locuința mult-visată, asigură-te că îți permiți acel imobil. Ia în calcul că trebuie să ai bani pentru achiziția imobilului, pentru renovarea lui, dacă este cazul, și neapărat trebuie să aloci un buget pentru costuri suplimentare, acele costuri imprevizibile de care puțini dintre noi ținem cont.

credit ipotecar

Iată care sunt cei 4 pași pe care trebuie să îi îndeplinești pentru a te vedea la casa ta:

  1. Alege un broker de credite bancare! A avea brokerul tău de credite bancare este un LUX care NU costă. Dacă plănuiești să contractezi un credit ipotecar, brokerul este specialistul din domeniul financiar-bancar care îți va oferi, GRATUIT, cele mai bune soluții de finanțare, personalizate, concepute astfel încât nivelul tău de trai să nu sufere modificări prea mari. Brokerul de credite va avea grijă să îți obțină creditul bancar potrivit statutului tău economic, însă pe măsura dorințelor tale.
  2. Asigură-te că obții o preaprobare a creditului ipotecar. În momentul în care brokerul de credite identifică pentru tine cea mai bună soluție de finanțare și îți depune dosarul de creditare la instituția bancară aleasă, banca îți verifică dosarul, îți comunică suma pe care ți-o poate acorda și îți eliberează o preaprobare a creditului. Această preaprobare a creditului bancar este valabilă între 30 de zile și 120 de zile, în funcție de bancă, timp în care tu îți poți căuta locuința dorită, pe măsura bugetului tău. Întâi se obține preaprobarea creditului și abia apoi se alege imobilul. Astfel te vei feri de nefastul eveniment în care alegi o locuință, iar banca îți refuză finanțarea.
  3. Alege un agent imobiliar iscusit. Bineînțeles că îți poți căuta singur imobilul dorit. Poți naviga pe siteurile imobiliare, însă pentru a scuti timp, efort și bani, este bine să apelezi la un agent imobiliar. El cunoaște cel mai bine ofertele caselor scoase la vânzare. Acesta are un rol foarte important în contractul de vânzare-cumpărare. Agentul imobiliar se va asigura că vei cumpăra o locuință la un preț bun și corect pe piața imobiliară din România.
  4. Iei creditul, semnezi actul de vânzare-cumpărare. Imediat după ce ai identificat casa potrivită, un specialist o evalueză, apoi tu ești dator să depui avansul imobilului la instituția bancară care ți-a oferit preaprobarea creditului. Plătești avansul, prezinți băncii actele aferente locuinței, semnezi actul de vânzare-cumpărare cu vechiul proprietar și gata, creditul este aprobat, iar tu devii proprietarul casei mult-dorite!

Drumul către locuința ta nu este cel mai ușor, dar nu este nici cel mai sinuos! Trebuie doar să apelezi la oamenii potriviți în momentul potrivit. Oamenii potriviți visului tău de a avea propria locuință sunt: brokerul de credite bancare, agentul imobiliar, avocatul, notarul, etc., iar momentul potrivit pentru achiziționarea unui imobil este atunci când instituțiile bancare scot la iveală cele mai bune oferte de creditare.

Cum știi când este momentul potrivit? Momentul potrivit este atunci când îndrăznești să bați la ușile unei companii de brokeraj bancar! Succes!

Dacă ți-a plăcut articolul meu, nu uita să îl distribui pe pagina ta de facebook!

P.S. Contactează-mă dacă vrei să știi mai multe despre creditele ipotecare sau despre creditul prima casă!

Written by Alina Gheorghe

Bună, numele meu este Alina Gheorghe, sunt născută în '87, locuiesc Buzău și sunt persoană fizică autorizată, blogger și broker de credite bancare RAPIDE! Dacă ți-a plăcut articolul meu, află că scriu și despre educația financiar-bancară, credite bancare, antreprenoriat, blogging, dezvoltare personală și dezvoltare spirituală! Primeşte ultimele articole scrise de mine direct pe email. Îți mulțumesc că ești aici!

Related Articles

%d blogeri au apreciat: