• Home  /
  • Recomand   /
  • Pasivitatea costă! Investește în servicii SEO!
Pasivitatea costă! Investește în servicii SEO! servicii SEO Full view

Pasivitatea costă! Investește în servicii SEO!

Pasivitatea costă! Investește în servicii SEO!

Totul costă în viața asta, iar pasivitatea este cea mai costisitoare dintre toate. Cu cât ești mai lipsit de inițiativă, cu atât pierzi mai multe. Pierzi chiar și ceea ce nu aveai. Pierzi ocazia de a fi și de a deține. Știi cum trec oportunitățile pe lângă tine? Cu viteza luminii! Ce să mai vorbim de șansă? Ea există și uneori se află la tot pasul, însă dacă nu o iei și nu faci ceva cu ea, se risipește.

Din nefericire pentru tine, nimeni n-o să te ia niciodată de mână pentru a-ți oferi ceva, pentru a-ți băga o pâine în traistă sau pentru a te îmbogăți. Poate doar dacă ți se dă ceva de pomană, dar n-ai să primește vreodată de pomană o viață nouă, prosperă sau fericită. Din păcate pentru tine, nimic nu pică din cer, iar succesul fără efort, muncă și ambiție nu există.

În afaceri așteptarea și lipsa inițiativei sunt cele mai costisitoare. Antreprenorii nu stau, nu așteaptă momentul perfect, nu speră și nici nu se roagă. Momentul perfect este întotdeauna ACUM. În ziua de astăzi așteptarea nu mai este echivalentă cu stagnarea, ci cu pierderea. Așadar, dacă tocmai ți-ai deschis un business, nu e cazul să aștepți vremuri mai bune. Ele nu vin din senin.

Să luăm exemplul afacerilor online. Dacă antreprenorul nu este dispus să investească în digital marketing și mai cu seamă în servicii SEO, atunci n-o să reziste prea mult pe piață sau dacă o s-o facă, reușitele sale vor fi minore. Competiția în online este mult mai mare decât în offline și-atunci, dacă aștepți clienții și crezi că produsele sau serviciile tale se vor vinde de la sine, pentru că sunt cele mai bune, s-ar putea să aștepți mult și bine. Chiar dacă ai servicii și/sau produse ireproșabile, dacă omenii nu te cunosc, nu au încredere în tine și nu știu de unde să te ia, nu o să înregistrezi vânzări colosale.

Dacă iei inițiativa, îți promovezi afacerea și lupți pentru succesul tău, atunci rezultatele nu vor întârzia să apară. Google este stăpânul suprem, ca să îi spun așa. Oamenii se documentează pe Google. Caută și cumpără prin Google, iar afacerile care apar pe prima pagină în acest motor de căutare, pe anumite cuvinte cheie, sunt și cele care înregistrează cele mai mari vânzări.

Sigur, te poți promovare prin Google Adwords pentru a te menține pe prima pagină, fix în primele 3 rezultate pentru anumite cuvinte cheie, însă când bugetul tău o să se termine, știi unde o să ajungi? Pe una din ultimele pagini din căutări. Te întorci de unde ai venit. În schimb dacă apelezi la optimizarea SEO, banii sunt investiți, se fac progrese și evoluezi, te dezvolți, urci natural, pagină cu pagină, până când ajungi pe prima poziție în rezultatele Google. Asta este cheia, să îți câștigi reputația și autoritate în Google fără să-l plătești pentru asta, să te recunoască pentru că meriți, pentru că ai un site perfect, pentru că te-ai promovat, oamenii au aflat de tine, au încredere în tine, cumpără de la tine și te recomandă.

Pentru promovare și optimizare SEO recomand Bavali Expert SRL, o firmă cu care eu colaborez în calitate de blogger și copywriter de aproape doi ani. Prețurile sunt accesibile, iar serviciile oferite de Bavali Expert sunt: optimizare SEO, local SEO, video marketing, social marketing și web design. Cred că motto-ul firmei de SEO spune totul: „succesul tău este succesul nostru”, așadar, cel mai important obiectiv al firmei este acela de a-ți oferi exact rezultatele pe care le dorești pentru afacerea ta. Garantat.

Ce te oprește să nu cumperi chiar acum servicii SEO? Chiar dacă nu te cunosc, sunt absolut convinsă că ești capabil să gestionezi un business de succes. Este momentul perfect să ai o afacere glorioasă!

Written by Alina Gheorghe

Bună, numele meu este Alina Gheorghe, sunt născută în '87, locuiesc Buzău și sunt persoană fizică autorizată, blogger și broker de credite bancare RAPIDE! Dacă ți-a plăcut articolul meu, află că scriu și despre educația financiar-bancară, credite bancare, antreprenoriat, blogging, dezvoltare personală și dezvoltare spirituală! Primeşte ultimele articole scrise de mine direct pe email. Îți mulțumesc că ești aici!

%d blogeri au apreciat: