• Home  /
  • Recomand   /
  • Păduchii de cap, o dramă pentru toată familia
Păduchii de cap, o dramă pentru toată familia paduchii de cap Full view

Păduchii de cap, o dramă pentru toată familia

Păduchii de cap, o dramă pentru toată familia!

Sunt insecte mici, fără aripi, urâte, amenințătoare, terifiante, jenante și odioase și trăiesc pe scalpul uman. Știai sau nu, voiai să crezi sau nu, se numesc păduchi de cap și se hrănesc cu SÂNGE. Sângele copilului tău, căci cei mai predispuși la infestările cu păduchi de cap sunt, evident, copiii. Nicio grijă, deși se hrănesc cu sânge, aceștia nu sunt purtători de boli.

Un păduche trăiește maximum 35 de zile, însă se înmulțesc cu o repeziciune fantastică și depun o mulțime de ouă – lindini, cum li se mai spune păduchilor de cap. Odată depuse ouăle, în zilele 7-8 ouăle sunt eclozate, în zilele 8-16 ouăle se dezvoltă în 3 etape, în zilele 17-19 se reproduc păduchii de cap, în zilele 19-32 ouăle sunt depuse, apoi între ziua 33-35 păduchii mor. Însă o altă generație de păduchi îi ia locul, până când pe scalpul uman se formează un întreg „batalion” de păduchi.

Ciclul de viață al păduchilor este rapid, tocmai de aceea măsurile ar trebui luate IMEDIAT.

Deși mulți părinți cred că păduchii zboară, în realitate păduchii de cap nu se răspândesc așa. Aceștia nu zboară, nu sar și nu trec de la animale la om. Păduchii de cap trăiesc doar pe scalpul uman, atât. Ei se răspândesc prin contact direct sau foarte apropiat. Așadar, dacă un copil îmbrățișează alt copil, iar capul neinfestat cu păduchi intră în contact cu unul care suferă deja de invazia păduchilor, aceștia se transferă.

Locurile de joacă, campingurile, taberele, căminele, grădinițele și școlile sunt printre cele mai întâlnite locuri de răspândire a păduchilor. Uneori se crează adevărate „focare” de infecție cu păduchi. Aceștia se transmit și dacă copiii folosesc la comun instrumentele de pieptănat și prins părul, pernele, prosoapele, pălăriile, eșarfele și chiar unele articole de îmbrăcăminte.

Ironic, lindinii nu se iau, nu se transferă, însă păduchii de cap da. În mod normal, păduchii îndepărtați de pe scalpul uman mor în 24-48 de ore, însă aceștia pot trăi chiar și 14 zile departe de gazdă, de aceea este bine să folosim corect și complet un tratament împotriva păduchilor complex și eficient.

Cum să-ți scapi copilul de păduchii de cap? Simplu! Recomandarea mea de astăzi este eficientul și revoluționarul tratament păduchi Nitolic.ro. Pe vremea copilăriei mele copiii infestați cu păduchi erau tunși zero sau erau dați cu gaz sau benzină pe cap. Cu cât gazul era mai toxic, cu atât eficiența lui era mai mare, însă și riscul era pe măsură. Copiii prezentau adesea răni și/sau arsuri. Nu mai trăim în 1900 toamna, tocmai de aceea vă recomand Nitolic.ro, un tratament extrem de eficient, nedureros și care nu prezintă efecte secundare.

Eliminarea păduchilor de cap și a lindinilor a devenit o treabă destul de simplă acum, în pragul anului 2017. Nitolic are o experiență de peste 25 de ani, iar eficacitatea sa a fost demonstrată atât pe păduchii complet dezvoltați, cât și pe ouăle acestora. Produsele Nitolic imobilizează paraziții și îi sufocă și îi deshidratează, uscându-i complet. Într-o singură oră păduchii și lindinii sunt eliminați.

Produsele Nitolic nu conțin pesticide și au fost testate dermatologic și toxicologic, așadar acestea nu prezintă niciun risc pentru copilul tău.

Deși păduchii de cap provoacă un soi de isterie în rândul părinților și devin rapid o dramă pentru toată familia, aceștia pot fi exterminați ușor și rapid, fără efecte secundare.

Păduchii nu sunt o rușine și nu au nicio legătură cu igiena, infecțiile cu păduchi nu țin cont de statut social sau economic, sex, vârstă sau nivel de igienă, cu toții suntem predispuși să ne infestăm cu păduchi de cap, fie că suntem îngrijiți sau neîngrijiți. Păduchii se transmit prin contact direct sau apropiat!

Este timpul pentru despăduchere! Învață cum mor cel mai repede păduchii!

Written by Alina Gheorghe

Bună, numele meu este Alina Gheorghe, sunt născută în '87, locuiesc Buzău și sunt persoană fizică autorizată, blogger și broker de credite bancare RAPIDE! Dacă ți-a plăcut articolul meu, află că scriu și despre educația financiar-bancară, credite bancare, antreprenoriat, blogging, dezvoltare personală și dezvoltare spirituală! Primeşte ultimele articole scrise de mine direct pe email. Îți mulțumesc că ești aici!

Related Articles

%d blogeri au apreciat: