• Home  /
  • Recomand   /
  • Meditează! Realizează-ți propria mantră!
Meditează! Realizează-ți propria mantră! mediteaza-realizeaza-ti-propria-mantra Full view

Meditează! Realizează-ți propria mantră!

Meditează! Realizează-ți propria mantră!

În cartea lui Robin Sharma, Sfântul, surferul și CEO-ul, am descoperit o mantră care îmi este și mie de foarte mare folos:

Armonie. Pace. Bunătate. Fericire. Bucurie. Înțelepciune. Sănătate. Vitalitate. Adevăr. Distracție. Compasiune. Abundență. Iertare. Echilibru. Curaj și… DRAGOSTE!

Această înșiruire de cuvinte rostite cu voce tare mă ajută să-mi creez o gândire, o personalitate, un comportament, o stare și o liniște interioară de neînchipuit. Aceste cuvinte mă ajută să păstrez calea cea dreaptă și mă ajută să ajung la o variantă a mea mult mai bună. Astfel nu doar că opresc gândurile negative, dar mă pregătesc și pentru a face față oricărei probleme. Mantra mă ajută să-mi ating scopurile și să-mi mențin starea de bine și echilibrul dintre minte, suflet și corp.

Ba chiar mai mult decât atât, în fiecare seară, înainte de culcare, practic și un fel de meditație. Nu știu dacă este acea meditație ca la carte, conform învățămintelor hinduse, de exemplu, însă încerc, pe cât posibil să-mi purific sufletul și mintea prin intermediul unor practici spirituale care mă duc mai aproape de cunoașterea sinelui, îmi echilibrează mintea și îmi canalizează liniștea sufletească.

lenjerii-cocolino

Îmi pun pe pat una din superbele lenjerii Cocolino, aprind veioza cu lumina caldă pe care o iubesc și un bețișor parfumat, dau drumul la o muzică plăcută sufletului, mă îmbrac cu o pijama comodă, mă așez în poziție de meditație, închid ochii și încep să-mi rostesc mantra de câteva ori, apoi încep să privesc în interiorul meu. Îmi identific partea întunecată, dar și virtuțile, îmi rememorez durerile pentru a învăța să trăiesc cu ele și pentru a le accepta, apoi încep să-mi reamintesc cele mai fericite momente din viața mea. Închei cu o listă lungă a lucrurilor pentru care sunt recunoscătoare, apoi îmi imaginez cea mai fericită viață pe care aș putea să o trăiesc și încerc să o simt de parcă acea viață ar fi reală. Mă bucur de parcă aș trăi cea mai puternică fericire a vieții mele.

Ce-i drept, nu trec printr-o perioadă tulbure, nu-mi lipsește nimic, însă mă ajută și minunatele lenjerii de pat, lumina, muzica în surdină și parfumul din cameră pentru a-mi accesa profunzimea sufletului și acea stare mentală necesară pentru a medita. Ca să fiu sinceră, nu pot să dorm în orice lenjerii, ele trebuie să îndeplinească niște condiții: să fie frumoase, fine și neapărat de calitate. De exemplu lenjeriile de pat Cocolino sunt moi, pufoase, plăcute la atingere și călduroase. În plus, pentru fiecare 2 lenjerii de pat Cocolino comandate, transportul este gratuit, iar clientul primește și o pereche de botoșei de casă cadou. Chiar dacă Black Friday a trecut, oferta este încă valabilă.

lenjerii-de-pat

În cartea Demian scrisă de Hermann Hesse, autorul spune așa:Fiecare om are o singură vocație reală – aceea de a găsi calea spre el însuși… Sarcina sa este de a-și descoperi propriul destin – nu unul la întâmplare – și de a-l trăi în întregime și asumat. Orice altceva este doar o pseudoexistență, o încercare de evaziune, un bilet de avion înapoi la idealurile maselor, la conformare și la propria teamă de propria lume interioară.”

Written by Alina Gheorghe

Bună, numele meu este Alina Gheorghe, sunt născută în '87, locuiesc Buzău și sunt persoană fizică autorizată, blogger și broker de credite bancare RAPIDE! Dacă ți-a plăcut articolul meu, află că scriu și despre educația financiar-bancară, credite bancare, antreprenoriat, blogging, dezvoltare personală și dezvoltare spirituală! Primeşte ultimele articole scrise de mine direct pe email. Îți mulțumesc că ești aici!

Related Articles

%d blogeri au apreciat: