• Home  /
  • Recomand   /
  • Loc de joacă în București pentru petreceri copii
Loc de joacă în București pentru petreceri copii petreceri copii Full view

Loc de joacă în București pentru petreceri copii

Loc de joacă în București pentru petreceri copii!

Îți mai aduci aminte de petrecerile acelea aniversare pe care părinții tăi le organizau pentru tine acasă? Ei bine, și eu! Deși au trecut peste 20 de ani, n-am cum să uit „torturile” realizate de ai mei. Nu mi-au plăcut niciodată petrecerile de acasă. Da, poate că era drăguț tot ceea ce se străduiau părinții să pregătească pentru noi însă, de ce să nu recunoaștem, erau mai mult petreceri pentru cei mari, nicidecum pentru noi, copiii. Noi mâncam fripturica și tortulețul, apoi eram trimiși la joacă pentru ca adulții să poată petrece în voie.

Și nu-mi plăcea nici faptul că veneau la noi absolut toate neamurile – chiar și cele cu care rar aveam vreo tangență. Nu-mi plăceau hainele cu două numere mai mari pe care le primeam, nu-mi plăcea nici faptul că mă alegeam cu puține dulciuri, nu-mi plăceau încălțările insipide care mă așteptau în urâtele pungi de cadouri și nici jucăriile ieftine cu care bunicile credeau că au dat lovitura. Toate mamaiele mă pupau „în bot” și le cam detestam profund pentru acest obicei scârbos. Oricât de mult mi-aș fi dat capul într-o parte și oricât de strânse mi-aș fi ținut buzele, ele tot reușeau să mă „ventuzeze”.

Copil fiind, tot ce-mi doream era să mă distrez cu prietenii mei, însă n-aveam parte de așa ceva. Trebuia să mă joc frumos, să fiu cuminte, să nu mă murdăresc, să mănânc tot din farfurie, să cânt și să spun poezii la comandă. Atât de traumatizată sunt încât nici astăzi nu-mi place să-mi sărbătoresc zilele de naștere. Sunt traumatizată din copilărie, dar mi-e și urât că îmbătrânesc.

Așadar, dacă ești părinte și chiar vrei să-i serbezi ziua copilului, uită de petrecerile pe care le organizai acasă, de grătarele interminabile și de cisternele cu vin pe care obișnuiați să le consumați de ziua celui mic. Fă-i lui o bucurie și sărbătorește-l așa cum se cuvine. Ziua ta poți s-o petreci cum vrei, însă pe el du-l la un loc de joacă cu prietenii lui și nu-l obliga să stea bibelou într-un colțișor al casei de dragul vostru și al invitaților voștri. Lăsați copiii să se bucure, să se joace și să se zbenguie așa cum vor.

Și dacă totuși vrei să faci ceva special pentru el, caută în această listă firme București un spațiu unde vei putea organiza cele mai tari petreceri copii București. Un loc în care distracția, jocul și veselia să se împletească perfect. Sunt atât de multe cluburi și locuri de joacă pentru copii încât n-ai cum să nu găsești firma potrivită pentru petrecerea aniversară a copilului tău.

Petrecerile pe care le poți organiza acasă poate că nu sunt la fel de costisitoare ca cele de la locurile de joacă, însă nu mai muncești deloc înainte și nici după petrecere. Tot ce faci este să plătești pentru niște servicii ireproșabile și pentru bucuria copilului tău care, apropo, ar trebui să fie de neprețuit.

Nu-ți „chinui” copilul sărbătorindu-l printre adulți. Lasă-l să fie copil și să se bucure de copilărie așa cum merită! O singură dată în viață va împlini 7 ani, 10 ani sau 13 ani. Oare n-ar trebui să ne aducem aminte de aceste zile de naștere cu plăcere?

Written by Alina Gheorghe

Bună, numele meu este Alina Gheorghe, sunt născută în '87, locuiesc Buzău și sunt persoană fizică autorizată, blogger și broker de credite bancare RAPIDE! Dacă ți-a plăcut articolul meu, află că scriu și despre educația financiar-bancară, credite bancare, antreprenoriat, blogging, dezvoltare personală și dezvoltare spirituală! Primeşte ultimele articole scrise de mine direct pe email. Îți mulțumesc că ești aici!

Related Articles

%d blogeri au apreciat: