• Home  /
 • Gheorghe Alina PFA

Gheorghe Alina PFA

Despre Gheorghe Alina PFA!

alina-gheorghe-blogger-si-broker-de-credite-rapide

Prima dată când am pus mâna pe un stilou aveam în jur de 5 ani. Am învățat să scriu în scurt timp și de atunci nu m-am mai oprit. Totuși, nu îți poți imagina cât de chinuitoare a fost „faza bastonașelor” din clasa întâi când eu, deși știam să scriu și să citesc la perfecție, eram torturată să buchisesc plictisitoarele bastonașe. Tortură și timp irosit!

Nu m-am născut având talent literar, nu am fost niciodată o somitate în tainele scrisului. Am înțeles cu adevărat valoarea unui text bine construit abia atunci când am intrat în blogosferă și îmi doream cu disperare ca blogurile mele să fie citite de cât mai mulți oameni.

Primul meu blog a luat naștere în 2012. De atunci și până acum s-au schimbat multe. În prezent am trei bloguri și sunt content writer pe două siteuri:

Blogurile mele:

www.alinagheorghe.ro

www.literestacojii.com

Content writer pe:

www.avbs.ro

www.artgarage.ro

www.cullio9ine.ro

Content writer pentru: 

www.rcaobligatoriu.ro

Colaborator la provocările jocului erotic Cullio9ine:

www.cullio9ine.ro

Fost content writer pe: 

www.senorita.ro

Articolele mele au fost la început fade și lipsite de esență. Scriam, însă nu reușeam să transmit. Până și Google refuza să-mi acorde autoritate. Nimeni nu-mi dădea șanse prea mari de izbândă. Cu toții aveau impresia că îmi va trece „furia” scrisului și mă voi întoarce cu coada între picioare în lumea offline, întreptându-mă către o profesie care să nu necesite talent, ci cunoștințe. Ei bine, nu s-a întâmplat așa. Nu m-am lăsat păgubașă. Vrând să devin o voce în mediul online, dar mai ales dorindu-mi din tot sufletul să mă fac remarcată, am învățat cu adevărat să scriu.

Cum am făcut-o?! Participând la o mulțime de concursuri de blogging, multe dintre ele le-am și câștigat, și scriind advertoriale (articole publicitare) pentru zeci de firme și companii. Cu cât scriam mai bine, cu atât câștigam mai multe concursuri, iar cererile de advertoriale erau mai numeroase.

Am învățat să-mi folosesc ușurința exprimării în scris astfel încât să țin cont de dorințele cititorilor, dar și de regulile Google. Articolele publicate online sunt o întreagă filosofie. Un text de succes nu este greu de construit dacă împletești talentul cu o serie de strategii atent stabilite. Aceste strategii transformă un simplu text, într-o scriere puternică, menită să transmită mesajul corect. Însă corectitudinea unei informații nu este de ajuns. Pe lângă caracterul informațional, un text de succes trebuie să influențeze, să stârnească și să trezească interesul publicului țintă.

În online este important să creezi un impact puternic!

Cu toții știm să scriem, însă câți dintre noi reușim să transmitem?

Dacă ai nevoie de un content writer (redactor web), atunci îți propun să mă testezi! Pune-mă la încercare, oferă-mi ocazia să scriu un articol pentru tine și/sau compania ta și apoi poți decide dacă sunt sau nu persoana potrivită!

Fiecare site are un anumit public țintă. Împreună putem crește audiența siteului tău! Cum putem face acest lucru? Foarte simplu! Conduci un business de succes, oferi servicii și/sau produse ireproșabile, atunci trebuie să le punem în valoare printr-un conținut text menit să satisfacă atât regulile de indexare Google, dar să atragă și cât mai mulți vizitatori.

Principalul meu atuu este faptul că sunt un content writer complet. Sunt capabilă să scriu articole optimizate impecabil pentru motoarele de căutare, ținând cont de plasarea strategică a unor cuvinte cheie specifice domeniului tău de activitate. De asemenea pot scrie articole/conținut text pro vânzare, având drept scop convertirea vizitatorului în cumpărător.

Treaba mea este:

 • Să mă documentez cât mai bine privind domeniul tău de activitate;
 • Să învăț tot ce este necesar despre domeniul tău de activitate;
 • Să pun în valoare compania, serviciile și produsele pe care tu le oferi;
 • Să redactez articole sau conținut text de calitate pentru compania ta;
 • Să creez articole și texte optimizate pentru motoarele de căutare astfel încât siteul companiei să fie cât mai bine indexat de Google.

Beneficiile colaborării cu un

content writer profesionist sunt:

 • Conținut text ireproșabil, optimizat SEO;
 • Plus valoare adus capitalului de imagine al afacerii tale;
 • Încredere sporită;
 • Mai mulți vizitatori;
 • Mai mulți clienți;
 • Profit mai mare;

Surprinzător sau nu, dacă ești un om realizat sau ai o poveste interesantă de împărtășit lumii, dacă vrei să scrii o carte despre tine, businessul tău sau despre viața ta și îți lipsește talentul literar, află că eu pot scrie pentru tine cartea mult visată! Tu îți spui povestea, eu îți zămislesc cartea!

Serviciile pe care eu le ofer sunt:

 1. Content writing pentru websiteuri;
 2. Promovare online (optimizare SEO) prin redactarea și publicarea de articole/advertoriale pe diverse siteuri și bloguri;
 3. Redactare cărți.

Îți stau la dispoziție!

blogger@alinagheorghe.ro

0733 642 835

SAU CERE ȘI ȚI SE VA DA:

Nume Complet (obligatoriu):

Email (obligatoriu):

Telefon (obligatoriu):

Mesajul tău: