Domnul după palton se cunoaște antonio-gatti Full view

Domnul după palton se cunoaște

Domnul după palton se cunoaște!

Oricât de dornică și grăbită ai fi să-i intri la inimă, urmează linia fină a paltonului său și o să-i pătrunzi în suflet. Degeaba te străduiești să-i faci pe plac, degeaba te chinui să-l seduci sau să-l cucerești, doar dacă îi intri în palton vei primi dovada că te iubește. Și nu, nu mă cred într-un film romantic, însă numai un bărbat care are sentimente puternice pentru o femeie este capabil să renunțe la trench pe frig pentru a-și încălzi iubita.

Cei mai mulți te iau în brațe fără să-și ofere jachetele, alții te invită în prima cafenea călduroasă, însă puțini bărbați își sacrifică propriul confort termic pentru a te încălzi pe tine. În vreme ce unii bărbați se străduiesc să te scape de haine, unii chiar și-n mijlocul străzii dacă ar putea, alții te-ar îmbrăca în stofă de calitate, prețioasă, pentru a-ți fi bine.

Haideți să fim sinceri, bărbații nu foarte inteligenți nu știu să iubească, nu sunt atenți la nevoile tale și nici nu sunt prea interesați să-ți satisfacă dorințele emoționale. Dacă îți dorești un soț, atunci ar fi bine să ai în vedere un domn, iar domnul după palton se cunoaște, după gesturi, mimică, postură, privire, zâmbet, șoaptă și atingere.

Bărbații au suferit tot felul de transformări de-a lungul anilor, însă domnii încă mai poartă paltoane bărbați. Paltonul este singurul obiect vestimentar care nu se demodează și nu îmbătrânește. Oricât timp va trece, paltonul bărbătesc va continua să fie un articol vestimentar extrem de prețios pentru domni. De exemplu paltoanele pentru bărbați Antonio Gatti sunt confecționate din stofă de cea mai bună calitate, lână merino sau cașmir, iar nasturii sunt făcuți la comandă și sunt inscripționați cu logo-ul Antonio Gatti. Cele care nu se încheie cu nasturii personalizați dispun de fermoare marca YKK, recunoscute ca fiind cele mai trainice din lume.

paltoane-barbati

Aveam vreo trei anișori când mi-am pus prima dată obrazul pe umărul unui bărbat îmbrăcat într-un palton de lână. M-a strâns cu forță în brațe, iar eu m-am simțit în siguranță. O siguranță pe care acum o caut în fiecare bărbat pe care îl accept lângă mine. Era bunicul meu și deși haina lui mă cam înțepa, căldura pe care o emana, mirosul său inconfundabil și eleganța pe care i-o asigura acest obiect vestimentar m-au făcut să ador paltoanele bărbătești pentru tot restul vieții mele. Simt o slăbiciune imensă pentru bărbații care poartă paltoane casual impecabil de frumoase. De parcă bărbatul în palton ar reprezenta imaginea masculinității și a protecției.

Admit că domnii poartă și trench-uri bărbați, nu doar paltoane. Cred că de aceea m-am și îndrăgostit de EL, un EL prin venele căruia curge domnia și bunul gust. L-am cunoscut într-o dimineață răcoroasă de aprilie și printre alte piese vestimentare, purta și un trench Antonio Gatti până în talie și o pereche de ochelari de soare care îi ascundeau săgețile întunecate din priviri. Fuma cu nesaț dintr-o țigară mentolată în timp ce-și purta gândurile spre o clădire de birouri din inima Bucureștiului. Deși n-am vrut, pantofii lui din piele au învățat rapid drumul spre casa mea, iar trench-ul lui m-a ferit de multe ori de ploile reci și tăioase. Așa mi-am dat seama că mă iubește, când nevoia lui de a mă proteja și iubi a început să se reverse asupra mea.

Și cred că nu mă înșel, domnul după palton sau trench se cunoaște.

Pentru tine cum arată un domn?

Cu ce se îmbracă?

Ce obiect vestimentar n-ar trebui să lipsească din garderoba unui domn?

Written by Alina Gheorghe

Bună, numele meu este Alina Gheorghe, sunt născută în '87, locuiesc Buzău și sunt persoană fizică autorizată, blogger și broker de credite bancare RAPIDE! Dacă ți-a plăcut articolul meu, află că scriu și despre educația financiar-bancară, credite bancare, antreprenoriat, blogging, dezvoltare personală și dezvoltare spirituală! Primeşte ultimele articole scrise de mine direct pe email. Îți mulțumesc că ești aici!

Related Articles

%d blogeri au apreciat: