• Home  /
  • Despre autoare – Alina Gheorghe

Despre autoare – Alina Gheorghe

alina-gheorghe-blogger-si-broker-de-credite-rapide

Bună, numele meu este Alina Gheorghe, sunt născută în ’87, locuiesc în Buzău și nu am fost angajată nici măcar o zi în viața mea. Cu toate acestea, am ajuns să obțin câștiguri financiare din… SCRIS. Greu de crezut, nu-i așa?!

Sunt o persoană cu handicap locomotor, tocmai de aceea am urmat și Facultatea de Psihologie. Nu am profesat niciodată, toată psihologia pe care am învățat-o am folosit-o pentru a-mi vindeca suflet încorsetat și mintea întortocheată.

Cum am ajuns să scriu?! Nu știam să fac nimic, iar la acea vreme eram doar o studentă într-un scaun cu rotile. Condiția fizică nu îmi permitea să îmi iau un job ca oricare altul, așa că trebuia să fac ceva… orice era necesar și omenește posibil pentru a-mi depăși condiția și pentru a câștiga bani.

Împărțindu-mă între intervenții chirurgicale, ședințe de kinetoterapie și examene, mi-am deschis un blog. Pe 24 februarie 2012 a luat naștere primul meu site. De ce? Pentru a-mi ține psihicul departe de capcanele depresiei. Inițial am dat startul unui soi de blog filosofic, însă am început să cunosc oameni, iar aceștia m-au încurajat și m-au îndemnat să fac mai mult decât atât. Îndrumată de bloggeri, am aflat că îmi pot monetiza blogul și uite așa am ajuns să particip la toate concursurile posibile din blogosferă, organizate de: SuperBlog, Blogal Initiative, BlogWars, BlogAwards și alții.

Mergând pe fraza rostită de Iulius Cezar, veni, vidi, vinci, la fel am făcut și eu. Am participat la concursuri, am învățat, le-am câștigat și am evoluat. Când m-am apucat de blogging nu știam să inserez nici măcar un link într-un articol, nu știam ce însemnă o ancoră, nu știam să pun într-un articol un clip video sau o poză, nu știam să fac absolut nimic. Tot ceea ce sunt astăzi, toate cunoștințele pe care le-am dobândit, le-am învățat pas cu pas. Am început de la banalele advertoriale fade și lipsite de substanță și am ajuns să scriu articole creative menite să transforme cititorii în clienți, profitabile atât pentru mine cât și pentru sponsorii care au ales să colaboreze cu mine.

Din 2012 până în prezent s-au schimbat multe! Am dat startul mai multor bloguri și am învățat extraordinar de multe despre mediul online, blogging, SEO, social media, marketing, content writing, creative writing, anteprenoriat, educație financiară, educație financiar-bancară, credite bancare, credite rapide, dezvoltare personală și așa mai departe. Sunt blogger, content writer, mic anteprenor, persoană fizică autorizată, broker de credite rapide și cu siguranță nu mă voi opri aici. Cât timp exist, voi învăța și voi evolua!

Dă click pe cuvintele verzi dacă vrei să afli mai multe despre:

 ALINA GHEORGHE, PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ

Poate că ai nevoie de mine și nu ți-ai dat seama încă!

 

Vei citi despre:

  1. Educație financiar-bancară – pentru a-ți demonstra că banii, instituțiile bancare și instituțiile non-bancare îți pot fi adevărați aliați dacă faci alegerile potrivite!
  2. Antreprenoriat – pentru a-ți demonstra că omul este capabil să realizeze tot ce își dorește. Nu te naști antreprenor, însă poți deveni dacă urmezi niște principii și te autoeduci astfel încât să-ți asum acest rol! Tot timpul faci afaceri, doar că nu ți-ai dat seama până acum!
  3. Dezvoltare personală – pentru a-ți demonstra că îți poți îmbunătăți calitatea vieții, oricât de urâtă ți s-ar părea soarta ta în acest moment!
  4. Dezvoltare spirituală – pentru a-ți demonstra că dacă vrei să te schimbi, te poți schimba, iar schimbarea începe chiar cu sinele tău. Ca să te bucuri de viața ta, trebuie să te iubești și să te bucuri de tine în primul rând – că ești și cum ești!
  5. Alte subiecte – pentru a-ți demonstra că poți deveni omul care îți dorești să fii!

 

Dacă te-am convins și crezi că articolele mele te vor ajuta pe viitor, abonează-te la NEWSLETTER și/sau urmărește-mă pe FACEBOOK! Haide să evoluăm împreună! Garantez că se poate!