• Home  /
  • Recomand   /
  • Airsoft, o armă împotriva negativismului
Airsoft, o armă împotriva negativismului airsoft Full view

Airsoft, o armă împotriva negativismului

Dă-mi niște arme airsoft și o să dau milităria jos din pod. O să extermin frica și mania aceea nesuferită de a mă băga în orice bucluc și conflict. Există viață fără ceartă. Există trai fără probleme inutile. Viața nu e o luptă, nu e un permanent conflict și nu e nici joc de poziții. Puterea nu se deține, se împarte, se construiește!

Se spune că 10% din conflicte sunt cauzate de diferența de opinie, 90% de tonul greșit al vocii.

Te superi, te enervezi, ridici tonul, te cerți. Influențezi negativ și îți împrăștii frustrările asupra celorlalți. Tensiunea pe care o acumulezi o arunci în jur ca pe niște săgeți tăioase. Fără să îți dai seama și fără să vrei, faci rău celor din jurul tău. Îi încarci cu problemele și durerile tale. Îi faci să se simtă vinovați din cauza stărilor negative care te chinuie.

Să știi că nu este nimeni de vină pentru nefericirile tale sau pentru incapacitatea ta de a-ți gestiona trăirile interioare. Dai dovadă de egoism de fiecare dată când îți proiectezi negativismul asupra celorlalți și îi pedepsești pentru propria ta neputință. Nu este normal să reacționezi astfel. Nimeni nu trebuie să plătească pentru viața încărcată de griji și probleme pe care o duci.

Suntem suma alegerilor noastre și suntem direct responsabili pentru viețile pe care le trăim, însă din păcate suntem bombardați din toate părțile de griji, probleme și tensiuni. Ne lăsăm influențați de energia negativă pe care o acumulăm și ajungem adesea să ne pierdem cumpătul. Ne afectează orice și ne bucură prea puține lucruri. De ce?

Avem nevoie de bucurii, de pasiuni și momente de respiro. Avem nevoie de hobby-uri care să ne ajute să scăpăm de tensiuni și gânduri negative. Nu sunt de acord cu refularea stărilor întunecate. Dacă le respingem nu înseamnă că ele dispar. A crede că totul este ok atunci când nimic nu este bine este cea mai greșită metodă de a evita un conflict.

În astfel de cazuri trebuie să ai două lucruri în vedere: să-ți rezolvi problemele și să-ți recapeți fericirea. Pentru a rezolva conflictele care nu îți dau pace trebuie să fii sincer cu tine însuți și limpede la minte.

top_W_camp_1009

Unii oameni șofează pentru a-și limpezi mintea, alții gătesc, unii citesc, alții pictează, însă pentru noi, cei activi, cei pătimași, dar greu de mulțumit, există airsoftul. Adorăm adrenalina, pericolul și agitația. Noi preferăm activitățile care ne pun sângele în mișcare, cele care ne provoacă și ne pun în dificultate.

De exemplu, pentru ca oamenii să învețe să-și gestioneze sentimentele și impulsurile negative, pentru cei care își doresc să-și stăpânească furia și demonii, pentru cei care vor să-și învingă problemele și gândurile distructive, eu recomand airsoftul. Dacă tot suntem frecvent atrași în conflicte și acumulăm tensiuni, de ce n-am simula noi înșine un conflict pentru a scăpa de energiile negative?!

Ai încercat vreodată să tragi cu arma? Cu siguranță îți plac filmele de acțiune, însă la airsoft nu vei folosi pistoale reale, ci replici arme airsoft. Jucătorii de airsoft simulează un conflict real sau o misiune militară într-un spațiu special amenajat, utilizează echipamente și tactici militare reale, însă muniția pentru senzaționalele arme airoft sunt de obicei din materiale non-metalice, mai exact bile din plastic de diverse dimensiuni.

Deși airsoftul pare un simplu joc sportiv, ei bine, el este mai mult decât un hobby, este o aventură benefică pentru om, o modalitate sănătoasă prin care oamenii învață să-și stăpânească întunericul interior și acele porniri distructive care ne influențează negativ viețile. Airsoftul vine la pachet cu dorința de a părăsi zona de confort și este o modalitate perfectă de a te reconecta cu eul tău interior. O cale de a-ți accesa subconștientul pentru a-ți rezolva problemele.

Urmărește oferta lunii pe airsoft.ro și află care sunt cele mai noi produse. Fii la curent cu noutățile și promoțiile. Niciodată nu e prea târziu să te apuci de airsoft. S-ar putea să îți placă, s-ar putea să te îndrăgostești de această activitate distractivă, energică și plină de adrenalină.

Ce pistol sau pușcă crezi că ți s-ar potrivi?

Written by Alina Gheorghe

Bună, numele meu este Alina Gheorghe, sunt născută în '87, locuiesc Buzău și sunt persoană fizică autorizată, blogger și broker de credite bancare RAPIDE! Dacă ți-a plăcut articolul meu, află că scriu și despre educația financiar-bancară, credite bancare, antreprenoriat, blogging, dezvoltare personală și dezvoltare spirituală! Primeşte ultimele articole scrise de mine direct pe email. Îți mulțumesc că ești aici!

Related Articles

%d blogeri au apreciat: